Selectează o Pagină

Despre Noi

De la primii pasi in Boutique Nobel simti imbratisarea calda a unui loc de relaxare si confort exclusivist. Simplitatea elegantei, linistea si lumina calda a frumusetii stilului Art Deco, delicata restaure a casei, te face sa te simti in vizita la un prieten drag. Arcuirea gratioasa a scarilor care te duc spre inima casei, spre apartamentele intime si cochete, au trasaturile unei bezele create de marele cofetar al vechiului Bucuresti, cofetarul Nestor, primul proprietar al acestei bijuterii arhitecturale bucurestene.

Proprietarul de astazi, Virginia Dima, care are o vasta si lunga experienta in domeniul hotelier castigata pe una din cele mai exigente piete de turism din lume: Stockholm. Virginia si-a dorit sa ofere musafirilor tot comfortul si serviciile necesare cerute de calatorul modern. Respectand cerintele unui adevarat hotel boutique, numarul de apartamente si camere este mic si ofera interioare confortabile si primitoare ce pot fi personalizate in functie de cerintele clientului. Gradina cocheta si racoroasa din spatele hotelului este o oaza de liniste si relaxare, un loc perfect pentru micul dejun sau o seara intima in compania unui vin bine racit.

Astfel, Virginia a creat un spatiu intim plin de liniste si relaxare in mijlocul unui Bucuresti plin de tumult si viata.

Calitatea exigenta a utilitatilor, mobilierul de colectie, antichitatile scandinave si detaliile interioarelor personalizate, gradina racoroasa din spatele proprietatii sunt atu-urile remarcabile ale acestui exclusiv hotel boutique din mijlocul Bucurestiului.

Un loc special si unic, un hotel unde oaspetii sunt tratati ca buni prieteni, un loc unde te simti ca acasa.